Про проект

Колектив засновників проекту SurgHub з 2001 року організовує щорічні конференції, відколи була організована (відповідальний – С.Є.Подпрятов) конференція з тематики широкого впливу на хірургічні рани та перебіг їх загоєння.

Відтоді конференція зберігає статус всеукраїнської, та стала однією з найпомітніших щорічних фахових подій (wounds.org.ua)

Водночас, широкий формат професійної щорічної конференції обмежує можливість неспішного глибокого обговорення запропонованих нових способів лікування, широкоорматного обґрунтування нових ідей, провести спеціалізований майстер-клас – чи навпаки, широкий освітній чи навчальний захід.

SurgHub створений як об’єднання фокусних інтересів, спеціалізацій та супутніх знань учасників: лікарів хірургічних спеціальностей насамперед, але і поєднаних з ними (ендокринологи, гастроентерологи, гінекологи та інші).

Звичні клінічні напрями будуть об’єднані у тематичних конференціях. Насамперед, це наші давні ділянки наукових та практичних інтересів: вже відомі вам «Метаболічна мозаїка»,  «Поради і тонкощі в сучасній колопроктології / Tips and tricks in modern coloproctology», «Неформатна гастроентерологія».

Складові SurgHub будуть комбінуватися за міждисциплінарним принципом, об’єднані єдиним задумом. Але щоразу – новим 😉

Тематики змінюватимуться, і SurgHub ставатиме яскравішим, ближчим до інтересів медичного суспільства.

Ми постійно працюємо над впровадженням нових ефективних та цікавих форм викладення, поглибленням фахового рівня питань до обговорення, представлення найсучасніших досягнень – для того, щоби SurgHub був для вас натхненням.

До зустрічі невдовзі!